The CJ3A Page CJ3B.info

Author Topic: Return to site after posting issue  (Read 422 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SteveKfl

Return to site after posting issue
« on: September 04, 2019, 09:24:04 AM »
For the last two days when I enter a post and then try to back up to the topic page as I have been doing since I joined, I can't do that now, and instead get a message "location is not found"???  Is anybody else experiencing that or is it in my system???  Thanks!
My Concept Roadster
62 DJ3A Dispatcher Half Top

Offline Forum Master

  • Don't mess with Mr.Willys!
  • SMF Administrator
  • Flatfender Master
  • *****
  • Posts: 967
  • Total likes: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Return to site after posting issue
« Reply #1 on: September 04, 2019, 09:33:01 AM »
Hum... i donít have this problem. I will look into it. Is it on any posts or just a specific post?
Willys is better then Ford! Proove? They don't stample their parts for warranty.

The quality of the forum is made by the quality of the forum's people itself.

Offline SteveKfl

Re: Return to site after posting issue
« Reply #2 on: September 04, 2019, 09:58:51 AM »
It has been any/all of my posts, and that is about 4 of them now.  Actually the message is... "Oops, this was there a minute ago", with suggested remedies of "refresh", but that doesn't change anything.  I usually just close and reopen to continue reading other posts.  Thanks!
My Concept Roadster
62 DJ3A Dispatcher Half Top

Offline SteveKfl

Re: Return to site after posting issue
« Reply #3 on: September 04, 2019, 10:02:55 AM »
Ö and of course this time it did not do it???  You've "fixed it" with your presence.  :-) 
My Concept Roadster
62 DJ3A Dispatcher Half Top

Offline SteveKfl

Re: Return to site after posting issue
« Reply #4 on: September 04, 2019, 10:04:36 AM »
Ö and that time it did it...  Here's the message as copied... 
This page was just here a second ago
Try refreshing. You might need to look through the site to find this page again.
Try this
Refresh
Report this issue

Privacy statement
My Concept Roadster
62 DJ3A Dispatcher Half Top

Offline Forum Master

  • Don't mess with Mr.Willys!
  • SMF Administrator
  • Flatfender Master
  • *****
  • Posts: 967
  • Total likes: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Return to site after posting issue
« Reply #5 on: September 04, 2019, 10:12:00 AM »
What browser do you use? Edge, firefox, safari...?

It might be a cookie problem.
Willys is better then Ford! Proove? They don't stample their parts for warranty.

The quality of the forum is made by the quality of the forum's people itself.

Offline SteveKfl

Re: Return to site after posting issue
« Reply #6 on: September 04, 2019, 10:30:50 AM »
I'm not computer savvy, and use whatever came with the computer.  It shows a big blue "e" if that tells you anything.  BTW, the last response I posted saying it "was fixed", it happened so I was able to copy the message.  It also did it when I posted the "copied message post"???  It probably is something with my system...  Thanks for your time.   
My Concept Roadster
62 DJ3A Dispatcher Half Top

Offline Forum Master

  • Don't mess with Mr.Willys!
  • SMF Administrator
  • Flatfender Master
  • *****
  • Posts: 967
  • Total likes: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Return to site after posting issue
« Reply #7 on: September 04, 2019, 10:43:05 AM »
Ok. But if it still happening, then let me know.
Willys is better then Ford! Proove? They don't stample their parts for warranty.

The quality of the forum is made by the quality of the forum's people itself.

Offline SteveKfl

Re: Return to site after posting issue
« Reply #8 on: September 04, 2019, 01:51:28 PM »
It did it after my last post, but more importantly... I love the banner on the top!!!
My Concept Roadster
62 DJ3A Dispatcher Half Top

Offline SteveKfl

Re: Return to site after posting issue
« Reply #9 on: September 05, 2019, 09:00:27 AM »
Follow up... it is still happening, and I have noticed it is only happening after I post.  Just reading and returning it does not happen, or hasn't yet.  I also found out I have "Edge" server, whatever that is.  As I said, I love the Logo, and it works for links, and you may want to 'edit' the instructions to indicate the second selection option of the "3B on the right" just for accuracy.  This site is amazing and very interesting.  Thanks for everyone's time and effort involved!!!  Good Job!
My Concept Roadster
62 DJ3A Dispatcher Half Top